Recepten voor kabeljauw augurk

22 recepten voor kabeljauw augurk

...Laatst aangepast: 2006-02-01 00:41:01.0 Totaal 1701 recepten Eigen recept van Leen de Vries Kabeljauw gegrild met zalm Anders Hollands Hoofdgerecht 4 personen 25 minuten bereidingstijd Ingrediënten 200 g kabeljauwfilet zout en versgemalen pep... Albert Heijn

...Soort gerecht: Salades Omschrijving Makkelijk te bereiden, frisse salade, lekker bij een glaasje wijn Ingrediënten 2 blikjes vis (tonijn, zalm en/of kabeljauw), 1 ui, 3 augurken, peper, zout, mayonaise, azijn Bereidingswijze Snijdt de ui e... Smulweb.nl

Smeuige visburger van witvis op een broodje met tomaat, augurk en dillesaus, ook voor op de BBQ Ingredienten 2 witvis filets (bv kabeljauw of tilapia a 150 gr per stuk) 2 bosuitjes 1 ei 30 gr paneermeel peper en zout Snuf cayennepeper 2 eetlepels blo... Leuke recepten

...Ingrediënten 1 aubergine voor 2 personen Sap van een halve citroen Peper en zout 150 gram kabeljauw 2 eetlepels olijfolie 2 sjalotjes of een halve kleine ui, grof gesneden Paprikapoeder, oregano, kerriepoeder naar smaak Eventueel wat gehakte ... Smulweb.nl

Recept Gegratineerde Kabeljauwmoten met Dillesaus Ingredienten Voor 2 Personen: - 2 moten kabeljauw - 1 el citroensap - 2 theelepels mierikswortel (uit een potje) - 25 gr zachte boter - 25 gr broodkruim - 1 el peterselie (gesnipperd) - zout en peper ... Receptjes.be

...Enkele alternatieven: zalm, makreel of versgekookte kabeljauw, koolvis of schelvis. ... Smulweb.nl

Kibbeling met ravigotesaus Tip(s): Ingrediënten voor 4 personen: 2 grote zoetzure augurken 1 ui ½ eetlepel mosterd 125 ml mayonaise 125 ml crème fraîche 1 eetlepel citroensap zout peper frituurolie 500 g kabeljauw- of schelvisfilet 2 eetlepels bloem ... Recepten om van te smullen

...Laatst aangepast: 2006-01-18 22:11:02.0 Totaal 3039 recepten Eigen recept van Ria Kramer Kibbeling lekker hapje verzameld door Wim Anders Hollands Hapje 4 personen 10 minuten voorbereidingstijd 20 minuten bereidingstijd Ingrediënten 500 g kab... Albert Heijn

...Ingrediënten *4 grote vastkokende aardappelen *1 eetlepel boter *Zout *Peper *4 stukjes kabeljauw *1 theelepel paprikapoeder *4 eetlepels tartaarsaus Bereidingswijze Schaaf de aardappel in flinterdunne schijfjes en frituur ze gedurende 3 min... Smulweb.nl

...Er kan dan natuurlijk ook een stukje fijn gesneden vis ( koolvis, kabeljauw, schelvis ) aan toegevoegd worden en dat gaar gemaakt worden door het vijf minuten net niet te laten koken. ... Smulweb.nl

Pagina 1 van 3