89 recepten voor hollandse garnalen salade
De dressing van ansjovis geeft de garnalensalade een speciale smaak. 2 personen 0-15 minuten voorgerecht Ingrediënten 1 sjalotje 1 rijpe tomaat 1 mespunt gemberpoeder ¾ eetlepel vloeibare margarine 2 ansjovisfilets (blikje) 2 eetlepels halfvolle yogh... Voedingscentrum
Ingrediënten Zoete aardappels 2 zoete aardappelen 125 gram hangop ½ tl citroenrasp zwarte peper zeezout handvol rucola 100 gram Hollandse garnalen Olijfolie Hangop 450 gram Griekse yoghurt of dikke volle yoghurt Zeef Theedoek Grote kom Bereidi... Foodblog CurlsCulinair
Garnalensalade op z'n Frans met een sausje van ansjovis, gember, tomaat en sjalot. 2 personen 15-30 minuten voorgerecht Ingrediënten 100 gram peultjes 1 bolletje gember 2 ansjovisfilets 1 sjalot 1 rijpe tomaat 1 eetlepel olie 100 gram Noorse of Holla... Voedingscentrum
Aspergesalade met Hollandse garnaaltjes Vegetarisch: Nee Aantal personen 4 Bereidingstijd 25 minuten ingrediënten 750 gram witte asperges sap van 1/2 citroen 4 eetlepels olijfolie extra vierge 1 theelepel Franse mosterd 2 sneden briochebrood 50 gram ... Knorr
150 g rucola slamelange 125 ml crème fraîche 4 el citroensap 1 verse mango 2 avocado's 100 g Hollandse garnalen1. ... Albert Heijn
1 liter visbouillon (van 2 tabletten) 250 g winterpeen (in plakken) 1 prei (in ringen) 3 tenen knoflook 300 g reuzengarnalen (zak 500 g, diepvries) 3 el olijfolie extra vierge 1 bakje platte peterselie ((20 g), fijngesn... Albert Heijn
...Granny Smith) 150 g Hollandse garnalen 3 el verse bieslook (fijngeknipt)1. ... Albert Heijn
1 kg verse witte asperges 1 citroen (schoongeboend) 2 tl grove Zaanse mosterd 6 el olijfolie extra vierge 20 g verse platte peterselie (bakje 20 g) 200 g Hollandse garnalen (bakje a 100 g)1. ... Albert Heijn
500 g kruimige aardappels ((Malta), geschild en in blokjes) 1 citroen (schoongeboend) 3 eetlepels crème fraîche 3 eetlepels mayonaise (met yoghurt (pot 350 ml)) 1 eetlepel verse bieslook ((zakje a 25 g), fijngesneden) 150 g H... Albert Heijn
...Soort gerecht: Salades Omschrijving Pastasalade Ingrediënten 300-400 gr driekleurenfusilli (GrandItalia) zout, peper 150 gr gerookte paling in reepjes 200 gr gerookte zalm in reepjes 150 gr Hollandse garnalen 5 ansjovisfilets in dunne reepj... Smulweb.nl