Recepten voor hollands

7630 recepten voor hollands

1 kg rib-runderlappen (op kamertemperatuur) 100 g ongezouten roomboter 6 uien (in ringen) 50 g tarwebloem 2 rundvleesbouillontabletten 800 ml kraanwater 6 kruidnagels 4 gedroogde laurierblaadjes 8 el azijn 6 el ketjap manis1. Verwa...
Albert Heijn

800 g kruimige aardappelen 2 zoete uien 1 teen knoflook 700 g spruitjes 270 g kalkoenfilets 400 ml kraanwater 72 g mix voor Hollands pannetje sperziebonen 2 el vloeibare margarine 125 g magere spekreepjes 100 ml halfvolle melk1. ...
Albert Heijn

40 g boter 2 sjalotten (gesnipperd) 300 g prei (gesneden) 300 g Parijse worteltjes 2 el Zaanse mosterd 125 ml slagroom 250 g kabeljauwfilet (in stukken) 125 g roze garnalen 200 g mosselvlees1. Verhit de boter en fruit de sjalot...
Albert Heijn

1 Veluwse fijne rookworst 50 g pijnboompitten 2 el traditionele olijfolie 800 g verse Hollandse roerbakgroente 800 g aardappelpuree met boter (koelvers) 1 el grove Zaanse mosterd1. Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakki...
Albert Heijn

½ bos peen 500 g witte asperges (schoongemaakt) 1 duopak krieltjes (700 g) 6 eieren 1 groentebouillon (blokje) 70 g roomboter (ongezouten (pakje 250 g)) 20 g bloem ½ bakje platte peterselie ((a 20 g) fijngesn...
Albert Heijn

50 g boter 1 duopak krieltjes (aardappelen, 700 g) 2 schaaltjes krokante kipschnitzels (a 2 stuks) 600 g gebroken sperziebonen (voordeelzak 1 kg, diepvries) 1 zakje mix voor kerriesaus (26 g) 250 ml halfvolle melk 1 ui ...
Albert Heijn

1 zak aardappelpuree (diepvries 750 g) 2 uien 1 rode paprika 300 g kalkoenfilet 1 pak Hollands (pannetje sperziebonen (72 g)) 3 eetlepels margarine (vloeibaar) 1 zak gebroken sperziebonen (500 g)1. ...
Albert Heijn

450 g snoepgroente radijs 1 rode ui 1 tl peperkorrels 200 ml witte balsamicoazijn 100 ml water 75 g kristalsuiker 1 tl zout 1 tl mosterdzaad 1 tl jeneverbes 125 g geitenkaas 55 225 g Hollandse blauwaderkaas 200 g harde geitenkaas met koria...
Albert Heijn

Echt Noord-Hollands: waddenzeegarnalen met runderrookvlees Dit heerlijke recept  voor waddenzeegarnalen met runder-rookvlees,  afkomstig uit de  Kop van Noord-Holland, staat in het boek  Proef Noord-Holland . ...
Culy

Zin in een Oerhollands koekje? Dan denk je toch meteen aan kletskoppen ? Leuk, lekker en heel makkelijk om te maken. En nog razendsnel ook! Binnen 20 minuten staan de koekjes op tafel. We hebben als inspiratie het recept van Kees Holtkamp gebruikt, u...
Uit Paulines Keuken

Pagina 4 van 763