1261 recepten voor hete vis
6797 - Alices hete vis met rijst Ingrediënten (4 pers.): 3 a 4 blikjes makreel naturel blik tomaten 2 uien zout en peper sambal bakboter rijstBereiding (30 minuten): uien fijn snijden en fruiten.ondertussen bij de makreel de graat eruit halen. en de ... snelklaar.nl
9895 - Hannekes hete vis Ingrediënten (2 pers.): 300 g visfilet (kabeljauw roodbaars schol zalm....) klein pakje gerookte spekblokjes 2-3 uien in ringen verse of gedroogde pepertjes hoeveelheid naar smaak (sambal of bv West Indian hot pepper sauce ka... snelklaar.nl
...Laatst aangepast: 2005-05-10 15:01:32.0 Totaal 47 recepten Eigen recept van Karen Everhardus Wiljos hete vis Anders Wereldkeuken Bijgerecht 8 personen 20 minuten voorbereidingstijd 120 minuten wachttijd Ingrediënten 1 flinke gerookte makreel ... Albert Heijn
Hete vis Categories: none 100 gm makreel 125 gm uien 1 teentje knoflook 1 pinch laos 1 koenjit 1 vetsin 1 afgestreken theel sambal 1 vers citroensap Uien met weinig water koken tot ze glazig zijn daarna alle kruiden door de uien roeren tot een gebond... De Virtuele Keuken
Bak de uitgelekte vis in hete olie goudbruin. ... CulinaireZaken.nl
wentel de vis in bloem.kook broccoli.snippers wortelen in water met zout en suiker.bak vis in hete boter.haal vis uit en doe room in pan met beetje dragon.laat inkoken.daarna nog beetje dragon en eetlepel mosterd; haal van vuur en roer een klontje bo... Solo Open Kitchen
...Bak de vis in hete olie iets bruin. ... CulinaireZaken.nl
...Laatst aangepast: 2005-08-22 11:06:32.0 Totaal 197 recepten Eigen recept van Marja Siena Lieffering Gestoomde tong Rijst Oosters Hoofdgerecht 4 personen slank 10 minuten voorbereidingstijd 20 minuten wachttijd 30 minuten bereidingstijd Ingredi&eum... Albert Heijn
Dep de vis droog bestrooi ze met peper en zout en bestrijk ze met olie. <br />Bak de vis in een hete grillpan aan beide kanten b.... -> menu recepten -> -> -> -> extra -> -> -> Gebakken scholfilet met prei ingrediënten: 400 g scholfilet versgemale... Jerryke s Cuisine
...Een bijdrage van: mar72 Bereidingstijd: 20-30 minuten Aantal personen: 4 Gang: Hoofdgerecht Keuken: Antiliaans Smaak: Pittig Techniek: Bakken Soort gerecht: Hoofdgerecht Omschrijving Piska Kayente betekend hete vis in het Antiliaans Ingr... Smulweb.nl