Recepten voor groentesaus

258 recepten voor groentesaus

Zeewierpasta met groentesaus & zalm

100 g Seamore zeewiertagliatelle (zak) 4 el traditionele olijfolie 400 g Italiaanse roerbakgroente venkel-asperge 3 el witte vermout (fles 750 ml, Martini) 200 ml verse slagroom 0.05 g saffraan (zakje) 350 g verse zalmfilets ... Albert Heijn

Verse spaghetti met groentesaus

85 g ontbijtspek 2 el milde olijfolie 2 tenen knoflook 5 trostomaten 300 g rundergehakt 400 g Italiaanse roerbakgroente champignons & prei 350 ml tomato frito 100 ml water 500 g verse spaghetti all'uovo 85 g rucola 25 g ongebrande walnoten ... Albert Heijn

Penne met Napolitaanse groentesaus

1 ui 250 g bleekselderij 250 g bospeen 300 g volkorenpenne 2 el traditionele olijfolie 425 g pastasaus (pomodorini tradizonale) 150 g geraspte belegen kaas1. Snipper de ui, snijd bleekselderij in boogjes en de bospeen in plakjes. Kook de p... Albert Heijn

...Breng de groentesaus op smaak met flink wat komijn en roer er een lik sambal door. ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Roer de Boursin Cuisine erdoor en maak de groentesaus verder op smaak met versgemalen peper. ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

500 g spaghetti 4 worstjes, uit hun jasje gehaald 2 uien, gesnipperd 1 wortel, zeer fijn gehakt 1 paprika, fijngesneden 3 teentjes look, gesnipperd 1 courgette, in blokjes 1 prei, in halve ringen 2 el tomatenpuree ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

1 kippenfillet 100 g harde, dunne spaghetti en 100 g castellani, 12-15 min naargelang de hardheid van de pasta 250 g ingevroren mix van groenten 1 ui 3 teentjes knoflook 100 g zachte kaas, bv mozzarella of Philadelphia of kookroom... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

-> Aanbevolen: Aardappel maart 26 2002 -> maart 26 2002 Door: Meneer Proeven -> Door: Meneer Proeven Ingredienten:400 gr tagliatelle zout peper 1 1/2 eetlepel boter 250 gr bospeen in reepjes 1 courgette in reepjes 3-4 lente-uitjes in ringen 200 gr to... Proeven en Ruiken

Kook de spaghetti volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan op een matig vuur goudbruin. Op een bord laten afkoelen. Snij de courgettes en tomaten in stukjes. Pel en versnipper de uien en teentjes kn... Solo Open Kitchen

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op een matig vuur goudbruin. Op een bord laten afkoelen. Snijd de courgettes en tomaten in stukjes. Pel en versnipper de uien en de teentjes knoflook. Verhit een scheutje olijfolie in een diepe pan en ... Solo Open Kitchen

Pagina 2 van 26