Recepten voor gerookte haring

50 recepten voor gerookte haring

3 eetlepels (vloeibare) margarine 1 zak boerensoepgroenten (350 g) 2 visbouillontabletten 1 pak tuinerwten (extra fijn (diepvries, 450 g)) 1 pak gerookte haringfilet (ca. 200 g) 4 eetlepels crème fraîche (beker, a 125 ml) 4 ...
Albert Heijn

2 blikjes kervelroomsoep (a 400 ml) 1 vleestomaat 1 pakje lichtgerookte haringfilet (200 g)1. Soep verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In pan water aan de kook brengen. Tomaat met scherp mes inkruisen. Tomaat ca. 30 seconden in kokend w...
Albert Heijn

1 zak Parijse worteltjes (300 g) 1 el boter 1 zak aardappelschijfjes (naturel (450 g)) 1 prei (gewassen en in ringen) 1 bakje cherrytomaten (250 g) 2 blikjes gerookte haringfilet (kippers in olie en eigen nat (a 190 g), ...
Albert Heijn

6 grote aardappelen (geschild) 1 pakje gerookte haringfilet (ca. 200 g) 1 appel 1 el wittewijnazijn 1 tl Zaanse mosterd 3 el olijfolie extra vierge 2 zakken veldsla (a 75 g) 1 sjalot (in ringen)26145/pthumbnail/445/247.jpg"...
Albert Heijn

1 ui 2 tenen knoflook 1 rode paprika 300 g schelpjespasta 380 g kippers in zonnebloemolie (haring) 450 g diepvries tuinerwten 200 ml crème fraîche 2 tl gedroogde oregano1. Snipper de ui, pers de knoflook en snijd de paprika in stukjes. Ko...
Albert Heijn

400 g snoepkomkommers 240 g snackradijs 2 kleine rode uien 90 ml appelciderazijn 8 sneetjes meergranenzonnepit brood 4 el mayonaise 2 tl grove mosterd 80 g wasabirucola 300 g gerookte haringfilet1. ...
Albert Heijn

2 gerookte haring 1 komkommer 2 appel 1 rode ui 50 g gemengde sla 4 el mayonaise 4 el peterselie (fijngesneden) 100 ml witte balsamicoazijn 2 el suiker Schil de komkommer en de appels. ...
recepten.lidl.nl

...DAS ZO KLAAR gerookte schelvis op Indiase wijze Voorbereiding: 15 minuten Bereiding: 20 minuten Thema: Vis in Europa een culinaire ontdekkingstocht TIP : Dit gerecht vindt zijn oorsprong in de Britse koloniale keuken met invloeden uit India. ...
Vis ... Of Vis?

500g haddock (gerookte schelvis) of gerookte haring of gerookte makreel 3 lente-uitjes 1 eetlepel fijngesneden peterselie 1 eetlepel kerriepoeder 40g boter 250g rijst peper en zout De gerookte schelvis 'vlokken', dit wil zegge...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Pagina 1 van 5