Recepten voor geitenkaas aardappel

202 recepten voor geitenkaas aardappel

...Vervolgens doe je erbij: 1 volle theelepel tijm 4 of 5 fijngesneden bosuitjes en 80 gram harde geitenkaas in blokjes gesneden. ... Albert Heijn

...Paprika enzo.Nog leuker:Een kwartier voor het einde even snel uit de oven en wat kleine kerstomaatjes gehalveerd en gevuld met geitenkaas of blauwe kaas erop leggen.Nog veel leuker:Na het omroeren moten tonijn of kabeljauw erop (goed droog !) en b... Albert Heijn

...Brokkel de geitenkaas boven de salade. ... Smulweb.nl

Warme sperziebonen-aardappelsalade - Albert Heijn

500 g sperziebonen 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 2 rode uien 200 g harde Hollandse geitenkaas (bedieningsafdeling) 5 eetlepels olijfolie extra vierge (fles a 500 ml) 2 eetlepels citroensap 75 g zwarte olijven zonder pit 1 ... Albert Heijn

...Bevat per eenpersoonsportie: Energie 385 kCal - Eiwit 14 g - Vet 24 g - Koolhydraten 28 g Ingrediënten 3 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 300 g panklare spinazie 1 blik artisjokharten (400 g), uitgelekt 450 g aardappeldobbeltjes 6 eieren... Smulweb.nl

...Een bijdrage van: cora42 Bereidingstijd: 30-60 minuten Aantal personen: 4 Gang: Hoofdgerecht Keuken: Internationaal Smaak: Anders Techniek: Bakken in oven Soort gerecht: Hoofdgerecht Hulpmiddelen: Quichevorm doorsnede ca. 26 cm, ingevet ... Smulweb.nl

...Door de kip te vervangen door zachte geitenkaas, tomaat of brie krijg je een vegetarisch variant op deze ovenschotel. ... Smulweb.nl

700 gram hertekalffilet 1 rode biet 1 kilo puree-aardappelen 200 gram geitenkaas 8 blaadjes salie 2 eierdooiers 1 el aardappelzetmeel Peper zout nootmuskaat één klonte boter bloem eiwit paneermeel ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

600 gram verse natte geitenkaas 150 gram geraspte geitenkaas 4 eetlepels roomboter op kamertemperatuur 400 cc aardappelpurée 50 gram geroosterde pijnboompitjes,fijn gehakt 150 gram walnoten,geroosterd,ontveld en grof gehakt 15... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Je kunt er zelfs een spannend vegetarisch hoofdgerecht van maken als je de kern uit de witlofjes snijdt en voor het paneren de holtes opvult met een mengsel van aardappelpuree en munster of geitenkaas.' Romige knolselderijpuree. 'Een 'mousseline' ... Albert Heijn

Pagina 18 van 21