Recepten voor frituurvet

392 recepten voor frituurvet

Gefrituurde knolselderie Ingrediënten: (8 personen) 1 knolselderie frituurvet zout Bereiding: Knolselderie schillen en wassen. ...
Kookclub Auberge de Rousch

Pommes allumettes Ingrediënten: (4 personen) 500 g. aardappels frituurvet Bereiding: Aardappels schillen in plakken snijden van 1 à 2 cm. dikte. ...
Kookclub Auberge de Rousch

Pommes frites Ingrediënten: (4 personen) 8 aardappels frituurvet Bereiding: De aardappels schillen wassen in reepjes snijden en drogen. ...
Kookclub Auberge de Rousch

Tempeh 1 uur in zout water weken afdrogen in niet al te grote stukken snijden en in frituurvet bakken.. culinaire zaken .nl Tempeh Goreng I (Gebakken tempeh) Soort- gerecht Herkomst Aantal personen4Bereidings- tijden? ...
CulinaireZaken.nl

Sara-sara kroket (Garnalencroquet) Für 4 Personen Zutaten 1 ui 20 gr boter 100 gr gekookte aardappelen 400 gr verse garnalen peper nootmuskaat peterselie zout melk paneermeel 1 ei frituurvet Fruit de fijngesneden ui in de boter. ...
Mijn Virtuele Keuken

2725 - Marias pommes Anita Ingrediënten (4 pers.): 6 aardappelen frituurvet 180 ° zoutBereiding (30 minuten): Schil de aardappelen en laat ze een tiental minuten koken zonder zout. ...
snelklaar.nl

407 - Jans tongfilets in bakdeeg Ingrediënten (4 pers.): 8 tongfilets 1/2 el zout. 65 gr. bloem (9 el) 1 dl melk of water frituurvet of slaolieBereiding (15 minuten): Wrijf de filets in met zout. ...
snelklaar.nl

...Spoel ze onder koud water en dep ze goed droog met een schone keukenhanddoek. 2 Verhit het frituurvet tot 160°C. ...
Libelle lekker

...Schep het mengsel in een spuitzak met gekartelde tuit. 3 Verwarm frituurvet tot 190°C. ...
Libelle lekker

4375 - Laurentinas arretjescake Ingrediënten (8 pers.): 2 eieren 200 gr. suiker 50 gr. cacao 250 gr. frituurvet 200 gr. biskwietjesBereiding (20 minuten): Eieren en suiker heel schuimig kloppen en dan de cacao er lepel voor lepel aan toevoegen (elke ...
snelklaar.nl

Pagina 2 van 40