Recepten voor franse

1562 recepten voor franse

1 Fran­se maiskip La­bel Rou­ge 200 g Mister Kitchen venkel-tijm worst 2 el milde olijfolie 3 el ongezouten roomboter (op kamertemperatuur) 125 ml droge witte wijn 3 friszure appels (bij Kanzi) 2 el venkelzaad 500 g witlof 5 takjes ...
Albert Heijn

...Aubin (Franse kaas)1 eetrijpe peer1 el ongezouten roomboter2 takjes verse rozemarijn2 el vloeibare honing50 g blanke garneeramandelen150 g clemont rouge 70+2 verse vijgen1,"name":"stap 1". ...
Albert Heijn

2.5 liter koud water255 g runderschenkel met been300 g rundersoepblokjes1 laurierblaadje4 takjes verse tijm3 runderbouillontabletten800 g middelgrote ui50 g ongezouten roomboter2 el tarwebloem4 el cognac0.5 afbakstokbrood150 g Zwitserse Gruyère1,"nam...
Albert Heijn

...Draai de Franse appelflappen om, leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met het ei. ...
Albert Heijn

800 g uien20 g ongezouten roomboter1 el olijfolie3 tenen knoflook0.5 bakje verse Italiaanse kruiden3 el cognac200 ml runderfond500 ml kokend water300 g fusilli200 g gruyère10 g verse bieslook1,"name":"stap 1". Snijd de uien in ringen van 3 mm dik. 2,...
Albert Heijn

Bloemkoolsalade met de Franse slag Met het grootste gemak zet je een lekker Frans gerecht op tafel. 2 personen 30+ minuten hoofdgerecht Ingrediënten 1 kleine bloemkool 3 takjes peterselie 6 sprieten bieslook 2 eetlepels olijfolie 1-2 eetlepels azijn ...
Voedingscentrum

Franse sperziebonensalade met vis De ansjovis en olijven geven de sperziebonen lekker veel smaak. 2 personen 30+ minuten hoofdgerecht Ingrediënten 400 gram sperziebonen 1 teentje knoflook 2 ansjovisfilets (blik) 1 eetlepel olijfolie 1-2 eetlepels azi...
Voedingscentrum

Franse stamppot met bloemkool en kip Met stamppotjes kun je oneindig variëren, probeer deze Franse stijl eens. 2 personen 30+ minuten hoofdgerecht Ingrediënten 1 kleine bloemkool 500 gram aardappelen 1 ui 1 teentje knoflook 1 kleine rode peper 1 bosu...
Voedingscentrum

Franse uientaart Gebruik kwark in je deeg en je hartige taart steelt de show. 2 personen 30+ minuten hoofdgerecht Ingrediënten 600 gram uien 1 teentje knoflook 2 eetlepels olijfolie Provençaalse kruiden peper 175 gram volkorenmeel 1 eetlepel bakpoede...
Voedingscentrum

Franse vissoep Met garnalen, mosselen en zalm. 2 personen 0-15 minuten hoofdgerecht Ingrediënten 1 dunne prei 100 gram bospeen 100 gram peultjes 150 gram groentenmix, diepvries bijv. ...
Voedingscentrum

Pagina 4 van 157