Recepten voor finesse

359 recepten voor finesse

2 vanillestokjes 650 ml.volle melk 250 ml.finesse (bleu band) 25 gr.witte bastersuiker 150 gr.aardbeien 300 gr.rabarber (zonder blad 50 gr.rietsuiker 200 gr.dessertrijst halveer de vanillestokjes in de lengte en breng ze m...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Laatst aangepast: 2005-12-27 14:35:27.0 Totaal 27 recepten Eigen recept van Lilian Sigtermans Clafoutis Anders Frans Nagerecht 4 personen 20 minuten wachttijd 10 minuten bereidingstijd Ingrediënten 680 gram ontpitte kersen (Euroshopper) 40 gr...
Albert Heijn

...Laatst aangepast: 2006-04-12 20:46:42.0 Totaal 11 recepten Eigen recept van Linda Besseling Tortellini met spinazie-monchou uit de oven Pasta Italiaans Hoofdgerecht 4 personen 15 minuten wachttijd 15 minuten bereidingstijd Ingrediënten 250 gr...
Albert Heijn

12682 - Lias veelgevraagde knoflooksaus Ingrediënten (8 pers.): 1 pot yogonaise 1 bakje Blue Band Finesse voor Verrijken of creme fraiche maar is vetter 3 a 4 teentjes knoflook verse bieslook 1/4 plantje fijngesneden 1 afgestreken lepel bruine suiker...
snelklaar.nl

...Laatst aangepast: 2005-06-09 22:58:05.0 Totaal 3 recepten Eigen recept van José de Bode Aspergesoep à la Lya Soepen Hollands Voorgerecht 4 personen 30 minuten voorbereidingstijd 15 minuten bereidingstijd Ingrediënten 1 liter aspergebouillon 4...
Albert Heijn

...Ingrediënten (2 pers.): 1 bosuitje Blueband finesse voor verrijken (of creme fraiche) 1 pak gerookte zalm (bijv. ...
snelklaar.nl

13606 - Marthas garnalenragout met witbrood Ingrediënten (4 pers.): 2 sjalotten 150 gram broccoliroosjes 1 eetlepel bloem 1 eetlepel boter 1 pot Blue Band Finesse voor Verrijken 125 gram roze garnalen 4 sneetjes wit casinobroodBereiding (15 minuten):...
snelklaar.nl

11638 - Josés zomerse fruitsalade Ingrediënten (4 pers.): 20 stuks blauwe druiven 3 frisse appels naar keuze 1 halve gele paprika 1 halve oranje paprika kwart gele meloen 2 eetlepels vloeibare honing 2 eetlepels finesse voor verrijken of zure room 2 ...
snelklaar.nl

Laatst aangepast: 2004-11-14 Totaal 12 recepten Eigen recept van Martienne Ruijs Ingrids Pasta met tonijnsaus Pasta Italiaans Hoofdgerecht 4 personen 15 minuten bereidingstijd Ingrediënten 500 g Pipe Rigate 3 blikjes tonijn in olie 2 stuks uien ...
Albert Heijn

Laatst aangepast: 2005-08-08 Totaal 27 recepten Eigen recept van Maya Stam-De Lang Kapucijnerschotel met mosterd en spekjes Anders Hollands Hoofdgerecht 4 personen Ingrediënten 75 ml vloeibare boter 1 grote ui gesnipperd 200 gr spekblokjes 450 g...
Albert Heijn

Pagina 5 van 36