Recepten voor erwten

1718 recepten voor erwten

200 g kerstomaten 1 teentje knoflook 8 takjes tijm olijfolie peper zout 600 g zeeduivels bloem boter 700 g bloemige aardappelen 1 sjalot 200 g erwten (diepvries) 2 el zure room 1 bosje kervel nootmuskaat 1 sjalot 300 ml visbouillon 200 ml room 2 el g...
Lekker Van Bij Ons

300 g diepvrieserwten 100 g zachte geitenkaas 2 takjes dragon peper zout 1 el olijfolie 1 el olijfolie 2 sneetjes gedroogde ham { "1": "50 stokbrood" } 1 teentje knoflook Verwarm de oven voor op 190°C. Blancheer de erwtjes drie minuten in kokend w...
Lekker Van Bij Ons

1 el olijfolie 200 g spinazie 300 g diepvrieserwten 100 g ricotta de Berloumi 3 eieren 50 g maizena 2 el za'atar 20 blaadjes munt 100 ml zonnebloemolie 80 g Berloumi 150 g mascarpone 1 citroen (zeste en sap) 1 teentje knoflook peper zout Verwarm de o...
Lekker Van Bij Ons

200 g diepvrieserwten 4 lente-uien 100 g rucola 2 courgettes 3 sneden broden 2 el olijfolie peper zout 1 eidooier 4 el olijfolie 2 el yoghurt 2 el karnemelk 1 sjalot { "1": "50 citroen (sap)" } Meng voor de dressing alle ingrediënten in een kommet...
Lekker Van Bij Ons

800 g kalfsvlees 2 el olijfolie 2 ajuinen 1 teentje knoflook 1 gekonfijte citroen 300 g wortelen 300 g aardappelen 200 g diepvrieserwten 200 ml runderbouillon { "1": "50 bos koriander" } 1 kl chilipoeder Snijd het kalfsvlees in hapklare stukken. [...
Lekker Van Bij Ons

1 sjalot 2 teentjes knoflook 200 g peultjes 300 g bloemkool (-roosjes) 150 g diepvrieserwten 1 bosje koriander 30 g hazelnoten 400 g linzen uit blik 4 eieren 1 el witte-wijnazijn 1 tl currypoeder olijfolie peper zout Hak de hazelnoten grof en snijd d...
Lekker Van Bij Ons

75 g erwten (diepvries) 25 g mozzarella 10 g Parmezaanse kaas (blok) 1 kl boter 1 dl melk 70 g tortellini met rauwe ham (versmarkt) 5 g bloem zwarte peper Bereiding: 1 Kook de tortellini samen met de diepgevroren erwten in een bodempje water (kooktij...
www.colruyt.be

2 el zonnebloemolie 1 ui 1 teen knoflook 2 tl hot currypoeder 1 pak tuinerwten 2 tl sambal badjak
Albert Heijn

Rosbief 550 g Boter 100 g Olijfolie 2 el Wortel 6 Winterpuree 1 kg Champignonsaus 200 ml Ui 0.5 Erwten 150 g Suiker Peper Zout * Verwarm de oven voor op 200 °C. * Bak de rosbief goudbruin in een klontje boter en de olijfolie. ...
dekeukenvanlidl.be

Dubbele pladijsfilet 4 Aardappelpuree 500 g Erwten en wortelen 420 g Groentebouillon 350 ml Kaas met verse kruiden 100 g Witte wijn 1 dl Olijfolie 1 dl Boter 150 g Sjalot (fijngehakt) 1 Sausbinder Basilicumblaadje Peper Zout Paneermeel 100 g Kaas met...
dekeukenvanlidl.be

Pagina 2 van 172