Recepten voor crema catalana

30 recepten voor crema catalana

Crema Catalana Ingrediënten: Catalaanse crème (6 personen). ...
Kookclub Auberge de Rousch

Crema Catalana Catalaanse Crême Ingrediënten ½ liter melk - 1 vanillestokje - 150 gr. suiker - 4 eieren (alleen geel) - 1 kaneelstokje Bereiding Doe de melk in een steelpan en zet op het vuur. ...
Giessenborch.com

...Spaanse crema catalana Dit recept is geschikt voor: 4 personen Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 20 min Maak de crème een dag van tevoren! ...
De chef recepten

...Laatst aangepast: 2005-05-11 17:10:43.0 Totaal 1161 recepten Eigen recept van Ann Blomme Crema Catalana Anders Spaans Nagerecht 4 personen Ingrediënten 1/2 liter melk 1 kaneelstokje schil van 1/2 citroen 3 eidooiers 150 gram suiker 1 el maize...
Albert Heijn

‹  recepten kookschriften contact handige tips ‹ Dit recept:   Laatst aangepast: 2005-10-16 18:24:25.0 Totaal 714 recepten Eigen recept van Diana Zonnevijlle Dessert: Crèma Catalana Anders Spaans Nagerecht 4 personen 15...
Albert Heijn

...Laatst aangepast: 2005-10-19 10:53:33.0 Totaal 41 recepten Eigen recept van Anja van Tongeren Spaanse crema catalana Anders Spaans Nagerecht 4 personen 10 minuten voorbereidingstijd 180 minuten wachttijd 30 minuten bereidingstijd Ingrediënten...
Albert Heijn

...Laatst aangepast: 2006-01-20 23:00:13.0 Totaal 226 recepten Eigen recept van Rita Wijsman Spaanse crema catalana Anders Spaans Nagerecht 4 personen 15 minuten bereidingstijd Ingrediënten 1 citroen 350ml slagroom 1 kaneelstokje 4 eieren 60 g s...
Albert Heijn

...Giet de crema in éénpersoonsschaaltjes en laat afkoelen. ...
Albert Heijn

...Snelmenu Receptmenu Spaanse crema catalana Dit recept is geschikt voor: 4 personen Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 20 min Maak de crème een dag van tevoren! ...
De Chef

1 citroen (schoongeboend) 300 g kristalsuiker 6 eierdooier 2 el maizena 2 tl kaneel ¾ liter volle melk1. Rasp 2 tl gele schil van de citroen. Klop in een pan 225 g suiker met de eierdooiers met de handmixer tot een licht schuimige mass...
Albert Heijn

Pagina 1 van 3