Recepten voor cote de boeuf

33 recepten voor cote de boeuf

...Laatst aangepast: 2005-10-01 16:25:24.0 Totaal 205 recepten Eigen recept van Henk de Likker Runderrib Wellington (Cote de boeuf Wellington) Anders Frans Hoofdgerecht 4 personen Ingrediënten 800 gram fijne rib 100 gram bloem 500 gram grof zeez...
Albert Heijn

...Laatst aangepast: 2006-04-06 16:32:11.0 Totaal 3275 recepten Eigen recept van Annelini DAngelo Cote de Boeuf - Runderribstuk in de oven gebraden Anders Frans Hoofdgerecht 4 personen 90 minuten bereidingstijd Ingrediënten runderribstuk Bereide...
Albert Heijn

1 côte de boeuf van de vakslager (ca. 1 kg) 160 g serranoham (pakje à 80 g) 4 takjes verse salieblaadjes 3 el grove mosterd 3 el traditionele olijfolie 200 g paddenstoelenmelange 3 bosuien 2 tenen knoflook 25 g ongezouten roomboter1...
Albert Heijn

1 côte de boeuf van de vakslager (ca. 1 kg) 2 tenen knoflook 12 el sojasaus 3 el sesamolie 2 el witte wijn 3 el gembersiroop 4 el zonnebloemolie 2 cm verse gember 1 citroen 6 el mayonaise 2 tl mierikswortel in pot 3 el sesamzaad1. Dep...
Albert Heijn

1 kg côte de boeuf van de vakslager (op kamertemperatuur) 400 g sjalotten 500 g voorgekookte krieltjes 8 el traditionele olijfolie 8 g takjes rozemarijn (bakje à 15 g) 3 gedroogde laurierblaadjes 4 tenen knoflook1. Verwarm de oven voo...
Albert Heijn

1 kg côte de boeuf van de vakslager 4 el traditionele olijfolie 30 g ongezouten roomboter 1 ui 4 tenen knoflook 75 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 1 prei 8 g verse tijm 375 ml Gigondas rode wijn 1 el tarwebloem1. Dep het vlees droog m...
Albert Heijn

1 bol knoflook 4 el traditionele olijfolie 1 kg diepvries côte de boeuf (op kamertemperatuur) 3 semigedroogde tomaten 5 blaadjes verse salieblaadjes 50 ml balsamicoglazuur 2 el crème fraîche 2 el milde yoghurt1. Zet de barbecue aan. Snijd...
Albert Heijn

1 côte de boeuf van de vakslager (ca. 1 kg) 5 el traditionele olijfolie 1 courgette 30 g ongebrande hazelnoten 4 takjes verse basilicum 40 g pittige rucola 2 el balsamicoazijn gerijpt op hout 3 el Italiaanse olijfolie extra vierge1. Dep h...
Albert Heijn

1 côte de boeuf van de vakslager (ca. 1.1 kg) 2 takjes rozemarijn 1 citroen 2 tl grof zeezout 10 zwarte-peperkorrels 3 el traditionele olijfolie 8 stronken witlof 50 g ongezouten roomboter 125 ml crème fraîche 2 tl mierikswortel in pot ...
Albert Heijn

1 kg côte de boeuf 1 el Euroma Original spices by Jonnie Boer Chinese 5 spice 1 robuust stokbrood wit 6 snoepkomkommers 1 rode ui 2 limoenen 2 cm verse gember 7½ verse koriander 7½ g verse munt 1 el vissaus ½ tl kristalsuiker...
Albert Heijn

Pagina 2 van 4