Recepten voor chocoladesaus au bain marie

86 recepten voor chocoladesaus au bain marie

...Giet een laagje chocoladesaus op de borden en zet er een gevulde soes in, bestuif hem met poedersuiker. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Warme chocoladesaus Tip(s): Ingrediënten: 250 g pure chocolade 2 eetlepels slagroom 1 dl likeur of distillaat naar keuze (Grand Marnier Poire William-likeur Crème de Menthe rum bitterkoekjeslikeur enz.) Bereiding: De chocolade au bain-marie smelten m...
Recepten om van te smullen

...De chocoladesaus in het fonduepotje gieten en op het theelichtje op temperatuur houden.De stukjes fruit spekjes of marshmellows met fonduevorken in de saus dopen en direct opeten.Evt. kun je aan de chocolade nog gehakte nootjes of rozijntjes toevo...
Albert Heijn

...Laatst aangepast: 2005-01-29 18:33:22.0 Totaal 2076 recepten Eigen recept van Natalia Ruiz Oud Witte chocoladesaus met munt Anders Anders Bijgerecht 6 personen Ingrediënten 250 gr witte chocolade van goede kwaliteit gehakt 1 dl melk 2 1/2 dl ...
Albert Heijn

...Chocoladesaus:Zorg dat de room op kamertemperatuur isBreek de chocolade in stukje en doe ze met de koffieroom in een komZet de kom op een pan met heet water (au bain-marie) die op een laag vuur staatLaat de chocolade smelten; roer in het begin nog...
Albert Heijn

...Geef er eventueel een chocoladesaus bij.
Jerryke s Cuisine

...Voeg langzaam en al <br />roerend 450 ml koude melk toe tot het deeg glad en luchtig is. <.... -> menu recepten -> -> -> -> extra -> -> -> Hongaarse chocolade flensjes ingrediënten: Voor het beslag: 1 zakje Pannenkoek-mix 45 cl (450 ml) melk...
Jerryke s Cuisine

...Zeef de bloem et zout en nootmuskaatpoeder boven een stuk bakpapier of aluminiumfolie. <br />Smelt voor de s.... -> menu recepten -> -> -> -> extra -> -> -> Chocoladeprofiteroles met een apart tintje ingrediënten: Nodig voor 4 personen: 110 gr ...
Jerryke s Cuisine

...Warme chocoladesaus: 150 gram melk 50 gram room 250 gram donkere chocolade Bereiding van de saus: Melk en room verwarmen tot net onder het kookpunt. ...
Jerryke s Cuisine

Pagina 6 van 9