Recepten voor chocoladekoekjes

94 recepten voor chocoladekoekjes

Chocoladekoekjes: - 120 g rice krispies van Kellogg’s - 150 g zwarte chocolade Ratatouillemuisjes: - 125 g magere kwark - 4 eetlepels melk - 4 eetlepels plantaardige olie - 1 ei - 50 g basterdsuiker - 1 pakje vanil...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Butternutpompoen (geschild en in blokjes) 200 g Tarwebloem 80 g Havermoutvlokken 50 g Bakpoeder 2 tl Zonnebloemolie 1 el Dadel (gedroogde,fijngehakt) 4 Honing 1 el Pecannoten (grof gehakt) 40 g Pure chocolade (grof gehakt) 50 g * Kook de blokjes pomp...
dekeukenvanlidl.be

Witte chocolade 50 g Pure chocolade 50 g Vanillesuiker 8 g Boter 100 g Suiker 80 g Bruine suiker 80 g Ei 1 Tarwebloem 180 g Bakpoeder 1 tl Gekleurde chocoladesnoepjes Zout * Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. * Hak...
dekeukenvanlidl.be

200g ongezouten boter 100g poedersuiker 300g tarwebloem 10g cacaopoeder 1stuk ei 1snuifje zout Meng alle ingrediënten tot een homogeen deeg. Wikkel het deeg in vershoudfolie en leg het 30 minuten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het...
libelle-lekker.be

200g ongezouten boter 100g poedersuiker 300g tarwebloem 10g cacaopoeder 1stuk ei 1snuifje zout Meng alle ingrediënten tot een homogeen deeg. Wikkel het deeg in vershoudfolie en leg het 30 minuten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het...
libelle-lekker.be

300g tarwebloem 200g ongezouten boter 100g poedersuiker 10g cacaopoeder 1stuk ei 1snuifje zout Meng alle ingrediënten tot een homogeen deeg. Wikkel het deeg in vershoudfolie en leg het 30 minuten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het...
libelle-lekker.be

200g ongezouten boter 100g poedersuiker 10g cacaopoeder 1stuk ei 1snuifje zout 300g tarwebloem Meng alle ingrediënten tot een homogeen deeg. Wikkel het deeg in vershoudfolie en leg het 30 minuten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het...
libelle-lekker.be

200g ongezouten boter 100g poedersuiker 300g tarwebloem 10g cacaopoeder 1stuk ei 1snuifje zout Meng alle ingrediënten tot een homogeen deeg. Wikkel het deeg in vershoudfolie en leg het 30 minuten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het...
libelle-lekker.be

100g fondantchocolade 150g zachte boter 100g fijne suiker 80g bruine suiker 200g patisseriebloem 60g maïszetmeel 1 ei 0 cacaopoeder Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de chocolade samen met 20 gram van de boter smelten. Meng de fijne suiker en de br...
libelle-lekker.be

2 pakjes opklopslagroom 1 pak cacaopoeder 1/2 glas suiker chocoladekoekjes Eerst alles klaarzetten, dan klop je alle 2 de pakjes slagroom op. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Pagina 4 van 10