Recepten voor cavolo

49 recepten voor cavolo

Heb je wel eens cavolo nero gegeten? ...
Uit Paulines Keuken

500 g AH Biologisch kastanjechampignons 2 tenen knoflook 7.5 g verse tijm 2 el milde olijfolie 400 g Italiaanse roerbakgroente cavolo nero 50 g ongezouten roomboter 60 g tarwebloem 500 ml halfvolle melk 1 tl gemalen nootmuskaat 250 g verse lasagne al...
Albert Heijn

400 g cannellinibonen in blik 15 g verse Italiaanse kruiden 2 tenen knoflook 3 el milde olijfolie 300 g rundertartaartjes 800 g Italiaanse roerbakgroente cavolo nero 250 g mozzarella Spoel de bonen af onder koud stromend water en laat uitlekken. ...
Albert Heijn

150 g volkorenmeel 300 g magere kwark 1 el gedroogde Italiaanse kruiden 1 el koud water 2 tenen knoflook 175 g biologische kipdijfilet 4 el milde olijfolie 800 g Italiaanse roerbakmix cavolo nero 160 g Le Rustique camembert 5 middelgrote eieren 2 el ...
Albert Heijn

400 g varkensbraadworsten 1 AH gnocchi met cavolo nero verspakket 200 ml kookroom 2 el milde olijfolie Haal het worstvlees van de varkensbraadworst uit het vel en snijd in kleine stukjes. ...
Albert Heijn

Pijlinktvissalade met cavolo nero Niet zo lang geleden was cavolo nero buiten Italië onbekend, maar gelukkig kom je deze koolsoort nu steeds vaker tegen, soms zelfs bij de betere supermarkt. ...
Jamie magazine

2 tenen knoflook 1 el traditionele olijfolie 400 g Italiaanse roerbakgroente cavolo nero 1½ tl gedroogde Provençaalse kruiden 400 g cannellinibonen in pot 540 g passata tomatensaus 50 ml water 400 g verse kabeljauwfilets 1 citroen1. ...
Albert Heijn

4 middelgrote eieren 50 ml halfvolle melk 3 el traditionele olijfolie 270 g Toscaanse worstjes 1 citroen (schoongeboend) 400 g cavolo nero - palmkolen 200 g hummus pikant1. ...
Albert Heijn

1 grote winterpeen 2 uien 1 schaal trostomaat (5 stuks) 2 schalen Toscaanse worstjes (à 6 stuks) 400 g cavolo nero - palmkolen 2 el traditionele olijfolie 800 g cannellinibonen in blik 20 g verse platte peterselie 50 g geroosterde p...
Albert Heijn

2 tenen knoflook 400 g cavolo nero - palmkolen 1 zak puntpaprikamix 5 el (olijf)olie 300 g penne (pasta) 20 g verse platte peterselie 1 citroen 400 g tomatenblokjes (blik) 200 g crème fraîche 260 g verse gerookte makreelfilet1. ...
Albert Heijn

Pagina 1 van 5