Recepten voor canard

46 recepten voor canard

...Ingrediënten: 2 personen 1 blik met 2 stukken eend,(Confit de Canard,verpakt in goudkleurig blik met groen/bruin etiket) 1 pot met kleine aardappeltjes peterselie salade, naar keuze stokbrood Bereidingswijze: Verwarm de eend in het geopende blik ...
Koken op de Camping

4 eendenborsten 3 laurierblaadjes 10 jeneverbessen 20 zwarte peperkorrels 2 perssinaasappels (schoongeboend) 200 ml rode wijn (vol krachtig) 1 bos peen (schoongemaakt) 75 g boter 5 el sinaasappelmarmelade1. Snijd de velkant van...
Albert Heijn

2 handsinaasappels 4 kleine eendenborstfilets ½ pot gevogeltefond (a 380 ml) 2 eetlepels cognac (of sinaasappellikeur slijter) 2 takjes tijm 2 eetlepels roomboter1. 1 sinaasappel schoonboenen, met dunschiller repen van schil trekk...
Albert Heijn

1 Chinese kool 2 gekonfijte eendenbouten in blik 2 bosuitjes 1 citroen 75 ml hoisinsaus 1 tl Saitaku zwart sesamzaad geroosterd in strooier1. Breng een grote pan met ruim water aan de kook. Haal een mooie blad per persoon van de kool en blanchee...
Albert Heijn

500 g wijnzuurkool 500 g krieltjes 4 confit de canard 100 g ontbijtspek 1 friszure appel (bijv. braeburn) 2 el ongezouten roomboter 4 el gedroogde cranberry's 2 el grove mosterd 1½ el vloeibare honing1. ...
Albert Heijn

30 g Castellino funghi porcini secchi400 ml water150 g bleekselderij200 g winterpeen200 g sjalot5 tenen knoflook20 g koelverse Italiaanse kruidenmix1240 g gekonfijte eendenbout in blik130 g tomatenpuree200 ml droge witte wijn150 g Parmezaanse kaas15 ...
Albert Heijn

...Maak deze heerlijke confit de canard-bitterballen Bron: Borreltijd Borrelen is een way of life , stelt Susan Aretz in haar nieuwe boek Borreltijd . ...
Culy

Video: zo bak je de perfecte eendenborst (magret de canard) Magret de canard, ofwel eendenborst, is één van onze favorieten. ...
Culy

Sinaasappel 6 Eendenborstfilet (op vel) 4 Boter (klontje) Munt Bruine suiker 100 g Azijn 125 ml Grand Marnier (of andere appelsienlikeur) 4 el Boter 30 g Veenbessen 150 g Suiker 1 - 2 el Butternutpompoen 1 Teentje knoflook 2 Boter 50 g Zeezout * Roo...
dekeukenvanlidl.be

Eendenbout 4 Ui 2 Teentje knoflook 1 Kruidentuiltje Tarwebloem 1 el Rode wijn 1 dl Rode porto 1 dl Sinaasappel (sap) 1 Honing 4 el Boter Tijm Peper Zout Rode ui 6 Stronkje witloof 4 Pastinaak 1 kg Olijfolie * Verwarm de oven voor op 160°C. Snij de u...
dekeukenvanlidl.be

Pagina 3 van 5