Recepten voor bouillabaisse

95 recepten voor bouillabaisse

Duur: Budget: Moeilijkheid: Recept Bouillabaisse Duur: Budget: Moeilijkheid: Franse  topper Zet bij mijn favorieten Print recept bereiding 1 Pel en hak de ui en de knoflook. ... Libelle lekker

- 1kg vis zonder graten (schelvis, kabeljauw, zalm, tongrolletjes...) - 100g grijze garnalen - 1 venkelknol - 1 ui - 1 teentje knoflook - 3 tomaten - 4 aardappelen - 2dl witte wijn - 1,5l visfond - Olijfolie - ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Breng de bouillabaisse op smaak met zout en peper. (’s avonds) Breng de soep op temperatuur. ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

1 envelopje saffraan 2 grote tenen knoflook 600 gr. kabeljauwfilet 1 dl olijfolie 4 tomaten ½ zakje verse Provençaalse kruidenmix 1 ui 1 dunne prei 1 stengel bleekselderij 3 visbouillontabletten 1 stukje sinaas... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Serveer de bouillabaisse met de peterselie en de rouille. ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

± 200 gram schoongemaakte *St.Pierre vis ± 200 gram schoongemaakte *rode mul ± 200 gram schoongemaakte *conger aal ± 200 gram schoongemaakte *schorpioenvis ± 350 gram mosselen in de schelp ± 250 gram schoongemaakte garnalen 6 ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

2 sjalotten 2 tenen knoflook 400 g visfilet 250 g verse mosselen 2 el olijfolie 600 ml visbouillon 1 blik tomatenblokjes 1 envelopje saffraandraadjes 4 takjes tijm 8 grote gepelde garnalen zout versgemalen ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Verdeel de bouillabaisse over de borden en garneer met gehakte peterselie en takjes venkelgroen. ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

1 poon zout en peper 1 kruidentuiltje (enkele verse takjes venkel tijm en een laurierblad) 1 eetlepel verse peterselie 50 g geraspte gruyère 2 grote tomaten 3 teentjes knoflook 1 grote ui 8 sneetjes geroosterd brood ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Snij de poon, de tomaten, de knoflook en de ui in grove stukken en leg ze in een grote pan met dikke bodem. Voeg de olie, peper en zout, het kruidentuiltje de saffraan en de bouillon toe en laat op een hoog vuur 5 minuten garen . Voeg dan de andere i... Solo Open Kitchen

Pagina 2 van 10