Recepten voor bouillabaisse

95 recepten voor bouillabaisse

Bouillabaisse geserveerd in een glas (zie opm)

Bouillabaisse uit de Provençe

1 envelopje saffraan 2 grote tenen knoflook 600 gr. kabeljauwfilet 1 dl olijfolie 4 tomaten ½ zakje verse Provençaalse kruidenmix 1 ui 1 dunne prei 1 stengel bleekselderij 3 visbouillontabletten 1 stukje sinaas... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Bouillabaisse (vissoep)

Bouillabaisse met Rouille Saus

± 200 gram schoongemaakte *St.Pierre vis ± 200 gram schoongemaakte *rode mul ± 200 gram schoongemaakte *conger aal ± 200 gram schoongemaakte *schorpioenvis ± 350 gram mosselen in de schelp ± 250 gram schoongemaakte garnalen 6 ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Bouillabaisse

2 sjalotten 2 tenen knoflook 400 g visfilet 250 g verse mosselen 2 el olijfolie 600 ml visbouillon 1 blik tomatenblokjes 1 envelopje saffraandraadjes 4 takjes tijm 8 grote gepelde garnalen zout versgemalen ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Bouillabaisse zoals in Marseille

Bouillabaisse met saffraan en stokbrood

1 poon zout en peper 1 kruidentuiltje (enkele verse takjes venkel tijm en een laurierblad) 1 eetlepel verse peterselie 50 g geraspte gruyère 2 grote tomaten 3 teentjes knoflook 1 grote ui 8 sneetjes geroosterd brood ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Bouillabaisse met saffraan en stokbrood recept

Snij de poon, de tomaten, de knoflook en de ui in grove stukken en leg ze in een grote pan met dikke bodem. Voeg de olie, peper en zout, het kruidentuiltje de saffraan en de bouillon toe en laat op een hoog vuur 5 minuten garen . Voeg dan de andere i... Solo Open Kitchen

bouillabaisse recept

pel de uien en fruit ze 5 minuten in de olijfolie.de look persen en bij de ui voegen. tomaten, fond, tijm, zout, cayennepeper en saffraan toevoegen. doe de deksel op de pan en laat 20 minuten zachtjes koken. snij de vis in stukken en besprenkel met c... Solo Open Kitchen

Bouillabaisse recept

Pagina 2 van 10