Recepten voor boeuf

281 recepten voor boeuf

Frites met boeuf stroganoff

700 g verse Vlaamse friet (koelvers) 4 biefstukken (op kamertemperatuur) 50 g ongezouten roomboter 3 sjalotten 2 tenen knoflook 500 g kastanjechampignons ½ runderbouillontablet 2 tl Franse mosterd 200 g zuivelspread naturel 20... Albert Heijn

Steak de boeuf met gebakken aardappel en sperziebonen

5 el traditionele olijfolie 900 g Provençaalse aardappelpartjes met schil 2 rode paprika's 400 g verse sperziebonen 1 tl kristalsuiker 2 tl gedroogde oregano 150 ml water 4 rundersteaks de boeuf 130 g koelverse zongedroogde tomaatjes (ba... Albert Heijn

Boeuf Stroganoff stap-voor-stap

40 g boter 2 grote uien (in plakken) 250 g champignons (in plakjes) 500 g ossenhaas (in blokjes van 2-3 cm) 1 eetlepel Dijon mosterd 2 vleestomaten (in blokjes) 1 mespunt cayennepeper 250 ml runderbouillon (van tablet)... Albert Heijn

Pikante steak du boeuf met groenteroerbak

400 g gebroken sperziebonen (voordeelverpakking 1 kilo, diepvries) 3 el olie 1 zak minikrieltjes (barbecue (425 g)) 2 uien (in smalle partjes) 1 rode paprika (in kleine blokjes) 1 blikje maïskorrels ((300 g), uitgelekt) ... Albert Heijn

Steak de boeuf op z'n Marokkaans met dubbele groentestamp

800 g Carisma aardappelen 800 g winterpeen 4 uien 2 tenen knoflook 75 g ongezouten roomboter 4 rundersteaks de boeuf 2 tl ras el hanout 150 ml kraanwater 75 ml halfvolle melk 2 el Franse mosterd 250 g fijngesneden andijvie1. ... Albert Heijn

Côte de boeuf met rodewijnjus

1 kg côte de boeuf van de vakslager 4 el traditionele olijfolie 30 g ongezouten roomboter 1 ui 4 tenen knoflook 75 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 1 prei 8 g verse tijm 375 ml Gigondas rode wijn 1 el tarwebloem1. ... Albert Heijn

Steak de boeuf met een frisse lentepuree en groenten

1 kg iets kruimige aardappelen 1 jazz-appel 4 rundersteaks de boeuf 3 tl gedroogde Italiaanse kruiden 2 el traditionele olijfolie 1 ui 25 g ongezouten roomboter 200 g verse snijbonen 50 ml water 400 g verse spinazie 200 g koelverse hüttenkä... Albert Heijn

Côte de boeuf met balsamicoglazuur en gepofte knoflook

1 bol knoflook 4 el traditionele olijfolie 1 kg diepvries côte de boeuf (op kamertemperatuur) 3 semigedroogde tomaten 5 blaadjes verse salieblaadjes 50 ml balsamicoglazuur 2 el crème fraîche 2 el milde yoghurt1. ... Albert Heijn

Gegrilde côte de boeuf

1 côte de boeuf van de vakslager (ca. 1 kg) 5 el traditionele olijfolie 1 courgette 30 g ongebrande hazelnoten 4 takjes verse basilicum 40 g pittige rucola 2 el balsamicoazijn gerijpt op hout 3 el Italiaanse olijfolie extra vierge1. ... Albert Heijn

Steak de boeuf met Franse roerbakgroente

300 g witte rijst 4 el arachideolie 800 g Franse roerbakgroente 1 kippenbouillontablet 250 g crème fraîche light 50 ml water 3 tl gedroogde Provençaalse kruiden 4 rundersteaks de boeuf 1 teen knoflook1. ... Albert Heijn

Pagina 3 van 29