Recepten voor appelflappen

62 recepten voor appelflappen

Laatst aangepast: 2005-02-01 Totaal 44 recepten Eigen recept van Claudia Bellink Appelflappen Gebak Hollands Nagerecht 8 personen 15 minuten voorbereidingstijd 35 minuten wachttijd 20 minuten bereidingstijd Ingrediënten 8 Plakjes bladerdeeg 2 Ko...
Albert Heijn

8565 - Edwins appelflappen Ingrediënten (4 pers.): bladerdeeg. 4 appels. 150 gram suiker. 2 eigelen.Bereiding (30 minuten): rol het bladerdeeg uit en snij het in 4kanten. snij de appel in kleine stukjes en voeg de suiker toe. meng dit onder elkaar. p...
snelklaar.nl

...Buiten de krin.... -> menu recepten -> -> -> -> extra -> -> -> Appelflappen ingrediënten: Nodig voor 15 koeken van 85 g : Taartdeeg : 600 g bloem 2 5 dl melk 30 g verse gist 25 g griessuiker 100 g eieren 10 g zout 250 g zachte margarine. ...
Jerryke s Cuisine

...Bak de appelflappen in ca. 20 minuten goudbruin. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Trek nu de folie eraf en leg het mengsel midden in de appelflappen en vouw ze dicht. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Mijn kookverhaal (Liske Stienen) Deze appelflappen doen het altijd goed bij mijn gezin, worden vaak nog warm gegeten!
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

4 rinse appels (bv goudrenetten of ringrenetten), 250 cc melk 2 eieren geklutst 1 eetlepel zetmeel 250 gram zelfrijzend bakmeel 50 gram witte basterdsuiker 15 cc bakpoeder (dubbelkoolzure soda) 3 cc nootmuskaat 5 cc ka...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

2 friszure appels (bijv. goudreinet), geschild 100 g rozijnen + 1 theelepel gemalen kaneel 6 eetlepels fijne kristalsuiker 1/2 pak amandelspijs (a 300 g), verkruimeld 1 pak bladerdeeg (pak 10 plakjes, diepvries), ontdooid 1 ei...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Leg de appelflappen op de bakplaat en zet deze in het midden van de oven. ...
Proeven en Ruiken

10 plakjes diepvries bladerdeeg 2 Goudrenet appels 100 g rozijnen 1 tl gemalen kaneel 6 el fijne kristalsuiker 150 g amandelspijs 1 middelgroot ei1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Laat het bladerdeeg ontdooien. Schil en snijd de appels in part...
Albert Heijn

Pagina 3 van 7