230 recepten voor Selderijknol
Ingrediënten: 300 gr asperges 1 tl zout 100 gr bloem 100 gr boter 8 dl runderbouillon 1 dl room 15 gr maïzena 2 eieren 5 dl supremesaus 1 bosje peterselie 4 eieren Witte peper uit de molen Worcestershiresaus Nootmuskaat Paneermeel Slaolie Zout Voor d... Solo Open Kitchen
...Bak dan de boterhammen mooi van kleur. 10 Neem 4 mooie takjes groen van de selderijknol en spoel deze af. 11 Beleg 4 bordjes met slablaadjes. ... Smulweb.nl
...Een bijdrage van: chantalstraver Bereidingstijd: 30-60 minuten Aantal personen: 4 Gang: Hoofdgerecht Keuken: Internationaal Smaak: Pittig Techniek: Pocheren Soort gerecht: Hoofdgerecht Hulpmiddelen: Oven Omschrijving Lekker kabeljauw uit... Smulweb.nl
...Een bijdrage van: quibble Bereidingstijd: langer dan 1 uur Aantal personen: 3 Gang: Hoofdgerecht Keuken: Internationaal Smaak: Zout Techniek: Braden in oven Soort gerecht: Hoofdgerecht Hulpmiddelen: Oven met braadslede Omschrijving Gebra... Smulweb.nl
400 gram hamschijf 500 gram speklapjes met zwoerd 300 gram gerookte ontbijtspek 1500 cc water (of meer wanneer dat later nodig blijkt) 400 gram aardappelen in brunoise (blokjes) 1 selderijknol in brunoise 600 gram prei (wit en... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
6 carbonades van ongeveer 200 gram per stuk, goed ingewreven met peper en zout 200 gram ontbijtspek of pancetta in kleine blokjes 100 gram worteltjes, in kleine blokjes 100 gram selderijknol, in kleine blokjes gesneden 1 grote ui, ges... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
...Erwtensoep 2 versies Erwtensoep (eerste versie) Nodig: 500 gram spliterwten ongeveer 3 liter water 1 pond krabbetjes in niet te grote stukken (=varkensvlees) 250 gram in dobbelsteentjes gesneden vers spek 2 (of meer) grote preien 1 grote winterpee... Koken met Floor
...Asperges Belle Helene Ingrediënten: 300 gr asperges 1 tl zout 100 gr bloem 100 gr boter 8 dl runderbouillon 1 dl room 15 gr maïzena 2 eieren 5 dl supremesaus 1 bosje peterselie 4 eieren Witte peper uit de molen Worcestershiresaus Nootmus... De Vlam in de Pan
...Een bijdrage van: vis_van_erie Bereidingstijd: langer dan 1 uur Aantal personen: 4 Gang: Hoofdgerecht Keuken: Pools Smaak: Hartig Techniek: Koken Soort gerecht: Hoofdgerecht Hulpmiddelen: Bron : De Poolse keuken / Stasia Bugaj / Esther We... Smulweb.nl
...Ingrediënten 500 gram tarwebloem, 20 gram gist, 2 1/2 dl lauw water, 1/2 eetlepel suiker, 2 eetlepels bloem, 1 ei, 4 theelepels zout, 1 eetlepel boter, 1 gesnipperde ui, 200 gram champignons, 1 glas witte wijn vermengd met 1 eetlepel tomatenp... Smulweb.nl