Recepten voor Roodbaars

262 recepten voor Roodbaars

3 teentjes knoflook 3 takjes peterselie 4 eetlepels olijfolie (extra vierge) 2 eetlepels citroensap zout peper 300 g kabeljauwfilet 300 g roodbaars filet 2 schaaltjes gemarineerde sardinefilet (à 100 g) 1 snufje paprikapoeder mild 1 sn...
Albert Heijn

500 g geschilde aardappelen 400 g wijnzuurkool 6 takjes rozemarijn 3 el honing 4 el boter 20 kleine plakjes katenspek 2 el slagroom 4 stevige visfilets à ca. 150 g (tilapiafilet, roodbaars, victoriabaars) 1 el bloem ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Pangasius of roodbaars) in blokjes van 3 cm. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

-1 potje visfond -1 liter bouillon (van tablet) -1 prei -1 flinke theelepel tijm (vers of gedroogd) - 1 knoflookteentje -1 laurierblaadje -1 blikje tomatenpuree 1 potje kookroom 200 ml. -1 borrelglaasje witte wijn ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Vissoort Botervis Dorade Forel Gamba Griet Haring Heek Hollandse garnaal Kabeljauw Kokkel Koolvis Krab Makreel Meerval Mossel Nijlbaars Noordzeegarnaal Noorse kreeft Oester Paling Pangasius Pijlinktvis Red snapper Rode poon Roodbaars Sardine Schel...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Vissoort Botervis Dorade Forel Gamba Griet Haring Heek Hollandse garnaal Kabeljauw Kokkel Koolvis Krab Makreel Meerval Mossel Nijlbaars Noordzeegarnaal Noorse kreeft Oester Paling Pangasius Pijlinktvis Red snapper Rode poon Roodbaars Sardine Schel...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Vistip: Voor dit recept kunnen ook andere soorten visfilet worden gebruikt zoals nijlbaars, roodbaars of zeeduivel. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...DAS ZO KLAAR op vel gebakken makreel met asperges en parmentier van witte kool Voorbereiding: 15 minuten Bereiding: 30 minuten Thema: Vis & feesten een zee van mogelijkheden TIP : U kunt dit gerecht natuurlijk met elke vissoort klaarmaken: wij...
Vis ... Of Vis?

...Fileer ze zelf of vraag de visboer dit te doen. *Tip 1/2 venkelknol 1/2 rode ui 1 limoen 1 sinaasappel klein handjevol radijsjes 1 kleine rode peper (soort naar keuze) olijfolie peper en zout naar smaak *Tip: je kunt ook rode mul, rode snapper of ...
ohmydish.nl

...Tussen 30 minuten en 1 uur Iets duurder Makkelijk Warm gerookte zalm met mosterdsaus Tussen 30 minuten en 1 uur Goedkoop Makkelijk Zalm met primeuraardappeltjes en mosterdsaus Tussen 30 minuten en 1 uur Goedkoop Makkelijk Leng in mosterdsaus Minde...
Libelle lekker

Pagina 25 van 27