Recepten voor Rendang

157 recepten voor Rendang

750 g riblappen 4 sjalotten 4 tenen knoflook 2 stengels vers citroengras 1 el rijstolie 150 g boemboe rendang 200 ml water 400 ml kokosmelk 4 Jos Poell pasteitjes traditioneel Bestrooi de riblappen met peper & zout en snijd in blokjes. ...
ah.nl

900 g ribrunderlappen 4 el rijstolie 4 uien 2 tenen knoflook 2 stengels koelverse sereh citroengras 200 g boemboe rendang vlees 400 ml kokosmelk 200 ml water Snijd de runderlappen in stukjes van 2 cm en bestrooi met peper en zout. ...
Albert Heijn

5896 - Rendang van Rita Ingrediënten (6 pers.): 1 kg. doorregen runderlappen(in blokjes) 4 grote uien(gesn.) 2 tn. knoflook 1 el. djahe 2 el. laos sambal badjak naar smaak 3 djeroek poeroetbladeren(toko) 1 verse sereh of 1 tl. serehpoeder 1/2 blok sa...
snelklaar.nl

1124 - Jans rendang Ingrediënten (4 pers.): 1 kilo rundvlees (riblappen) 2 zakjes rendangsaus(bij Toko) Santen 5 aardappels Bereiding (90 minuten): Vlees in wat olie aanbraden Dan de zakjes saus erbij met 3 kopjes water Het geheel laten sudderen. ...
snelklaar.nl

1887 - Gondas Rendang Pedis Ingrediënten (4 pers.): 8 el klapper/kokos 500 gr. licht doorregen runderlappen zout 2 uien 3 teentjes knoflook 3 à 4 tl sambal oelek 1½ tl djahé 1½ tl serehpoeder ½ tl laos 1 el ketoembar ½ tl koenjitBereiding (120 minute...
snelklaar.nl

1909 - Rendang van Hans Ingrediënten (4 pers.): 750 gram rundvlees 7 kemirienoten 1/2 theelepel koenjit laos (poeder of vers) 3 rode gesneden uien sambal badjak serehpoeder citroensap olie Bereiding (120 minuten): vlees fijnsnijden. ...
snelklaar.nl

Rendang Padang Hoofdgerecht Dit gerecht kun je pittiger maken door i.p.v. verse rawits gedroogde te gebruiken. ...
Tasty Web

Rendang Tofu vegetarisch veganistisch. ...
Tasty Web

...Br. culinaire zaken .nl Rendang Telor (Gekruide eieren) Soort- gerecht Herkomst Aantal personen4Bereidings- tijdenBereiding : 01:00 Indelingen  - - Ingre- diëntenAantalEenheidOmschrijving 2 4 3 2 1 1 1 1 0.50 0.50 0.50 - deciliter stu...
CulinaireZaken.nl

Rendang (rundvleesgerecht) Ingrediënten: 1 1/2 kilo sukade lappen 2 middelgrote uien grof gehakt 4 teentjes knoflook 4 dl kokosmelk 2 tl gemalen koriander 1/2 tl venkel poeder 2 tl gemalen komijn 1/4 tl gemalen kruidnagel 4 rode chilipepers fijngehak...
De Aziatische Keuken

Pagina 3 van 16