Recepten voor Gans

83 recepten voor Gans

Gans Categories: none 1 jonge gans 1 zout peper 50 gm boter 1 eetlepel bloem 150 deciliter room naar keuze Wrijf de gans in met peper en zout. ... De Virtuele Keuken

Neem het gare ganzenvlees van de botten en verwarm dit in de saus. <br />Voeg op het laatst een scheutje slagroom en grofgemalen p.... -> menu recepten -> -> -> -> extra -> -> -> Wilde gans in champignonsaus ingrediënten: 1 wilde gans 250 gr. ... Jerryke s Cuisine

VOOR 2 EENDEN OF GANZEN: 2 1/2 dl sinaasappelsap 1 1/4 dl cognac 2 el Madeira 1 kleine ui, gesnipperd 1 sinaasappel, de schil zonder het wit 1 tl verse tijm (of 1/2 tl gedroogd) 1 tl verse rozemarijn (of 1/2 tl gedroog... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

* 4 x 80 gram foie gras van gans of eend *1 pond rijpe kersen, ontsteeld en ontpit *3 eetlepels rode balsamicoazijn *3 eetlepels kristalsuiker *180 cc rode port *4 sjalotjes, fijn gesnipperd *1 kaneelstokje *240 cc kippenb... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

1 wilde ganzenborst met vleugelbotten circa 350 gram zout vers gemalen witte peper 100 gram gesneden doorregen spek 0,2 dl plantaardige olie 50 gram wortel 50 gram savooiekool 50 gram ui 30 gram bleekselderij 1 tom... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

2500 gram ganzenbouten zout en peper olijfolie 4 flinke uien 250 ml water 500 ml gezeefde tomaten 400 ml water 8 handperen (Conference) 60 gr amandelen 5 teentjes knoflook 3 biscuitjes (koekjes voor bij de thee... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Ingrediënten Het overtollige vet uit de lichaamsholte van de gans water Bereidingswijze Leg het overtollige vet uit de lichaamsholte van de gans in een kleine pan. ... Smulweb.nl

...Laatst aangepast: 2005-11-07 13:17:31.0 Totaal 1699 recepten Eigen recept van Leen de Vries Exclusieve ganzesoep met tagliatella Soepen Italiaans Voorgerecht 4 personen Ingrediënten Kop hals vleugels en... organen van gans (poelier) 1 1/2 the... Albert Heijn

...Ingrediënten Een gans of een kip (alleen het vel en het vet worden gebruikt), 1 in stukjes gesneden ui, peper, zout Bereidingswijze Verwijder het vel en het vet van de gans of de kip en snijd het in kleine stukjes. ... Smulweb.nl

Ganzeborst met bramensaus Categories: none 1 gans van 4 tot 4½ kg met ingewande; n hart en nek 1/2 liter rode wijn 4 eetlepels balsemiekazijn of 3 eetl. rode wij; nazijn 2 uien in achten gesneden 2 wortels in plakjes van een ½ cm g; esneden 1 1/2 the... De Virtuele Keuken

Pagina 3 van 9