Recepten voor Chinese kool

985 recepten voor Chinese kool

...Fruit in wat. culinaire zaken .nl Miehoen Shanghai (Chinese vermicelli uit Shanghai) Soort gerecht Herkomst Aantal personen4Bereidings- tijden? ...
CulinaireZaken.nl

Mie met roodgekookt rundvlees Für 4 Personen Zutaten 650 gr dikke rib of runderschenkel 2 Lente-uitjes 15 gr gember 3 teentjes knoflook 1 dl sojasaus 1 liter water 1/2 el suiker 1 ster anijs 1 stukje kaneelbast 6 Chinese koolbladeren 16 mie-nestjes S...
Mijn Virtuele Keuken

Indische Tjap Tjoy Ingrediënten: 150 gram margarine 2 middelgrote uien 3 teentjes knoflook 150 gram magere varkenslapjes 150 gram kipfilet 200 gram witte kool 1 prei (alleen het wit) 1 klein bosje selderie 10 worteltjes of 1 winterwortel 7 1/2 dl wat...
chinees-indisch.nl

...Recepten uit China Naam gerechtRecept 1.Zoete chilikool Toegevoegd op : 2004-11-19 Bereidingstijd 00:15:00 Ingrediënten : groene-kool chilisaus ketjap 2.Mihoen of roerbakmie met garnalen Toegevoegd op : 2004-11-22 Bereidingstijd 00:30:00 Ingrediën...
Gratisrecept.nl

Mie met roodgekookt rundvlees China Categorie Rundvlees Ingredienten 650 gr dikke rib of runderschenkel 2 Lente-uitjes 15 gr gember 3 teentjes knoflook 1 dl sojasaus 1 l water ½ el suiker 1 steranijs 1 stukje kaneelbast 6 Chinese koolbladeren 16 mie-...
DuQues Kookboek

...Snack Een greep uit onze andere Chinese (basis)recepten: Loempia Stuks: 20 Keuken: Potten pannen enzo: koekenpan wok schaaf frituurpan Bereidingstijd: 45 minuten Diverse: bewerkelijk exclusief Ingrediënten 20 st loempiavellen 350 gr witte koo...
De Multiculturele Keuken

...Laatst aangepast: 2005-02-20 18:17:08.0 Totaal 3275 recepten Eigen recept van Annelini DAngelo Chinese roerbaknoedels Roerbakken Oosters Hoofdgerecht 4 personen 20 minuten bereidingstijd Ingrediënten tofu Bereiden 285 g tofu175 g eiernoedels1...
Albert Heijn

...Het is echt een Chinese klassieker en wordt vaak gegeten bij bami of nasi. ...
Uit Paulines Keuken

...Een van de talrijke Chinese recepten, welke in de loop van de jaren destijds gezien werd als eigen, dus Indonesisch. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Een Chinese â€˜meesterbouillon’ wordt keer op keer gebruikt en aangevuld – soms wel honderd jaar lang. ...
Jamie magazine

Pagina 95 van 99