Kernhemtosti met peer - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 225 g Kernhem (kaas)
  • ½ blik halve peren op siroop (à netto ca. 410 g)
  • 8 sneetjes Zaanse snijder
  • 40 g smeerboter of margarine
  • 4 plakken rauwe (boeren)ham
  • 1 snufje cayennepeper

Bereiding

  1. Korstjes van Kernhem snijden en vervolgens in 12 even dikke plakken snijden. In zeef peren laten uitlekken en in reepjes snijden. Sneetjes brood aan één zijde met boter besmeren. Beboterde zijde van 1 boterham beleggen met 1 plak rauwe ham, kwart van reepjes peer, 3 plakken Kernhem en snufje cayennepeper. 1 Boterham met beboterde zijde naar onder erop leggen. Op zelfde wijze overige boterhammen beleggen. Tosti's in elektrisch tostiapparaat of in broodrooster met tostiklem in 4 à 6 minuten goudbruin bakken.
Kernhemtosti met peer - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn