Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 200 g rode bessen
- 2 bosuitjes
- 2 eetlepels gemberjam
- 1 mespunt kruidnagelpoeder
- zout en versgemalen peper
- 200 ml crème fraîche
- 2 eetlepels geraspte mierikswortel (potje)
- 3 eetlepels Dijonmosterd
- 200 g rosbief (vleeswaren)
- 200 g gebraden varkensfricandeu (vleeswaren)
- 300 g gebraden gehakt (vleeswaren)
Bereiding
- Bessen wassen en boven schaal van takjes rissen. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringen snijden. Bosui, gemberjam, kruidnagelpoeder, zout en peper naar smaak door bessen scheppen. Minstens 1 uur laten staan. In andere schaal crème fraîche, mierikswortel en mosterd door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper.
- Op platte schaal rosbief, fricandeau en gehakt in rijen uitspreiden. Bessensaus en mosterdroom in schaaltjes op buffet zetten.
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn