Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 200 g rode bessen
  • 2 bosuitjes
  • 2 eetlepels gemberjam
  • 1 mespunt kruidnagelpoeder
  • zout en versgemalen peper
  • 200 ml crème fraîche
  • 2 eetlepels geraspte mierikswortel (potje)
  • 3 eetlepels Dijonmosterd
  • 200 g rosbief (vleeswaren)
  • 200 g gebraden varkensfricandeu (vleeswaren)
  • 300 g gebraden gehakt (vleeswaren)

Bereiding

  1. Bessen wassen en boven schaal van takjes rissen. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringen snijden. Bosui, gemberjam, kruidnagelpoeder, zout en peper naar smaak door bessen scheppen. Minstens 1 uur laten staan. In andere schaal crème fraîche, mierikswortel en mosterd door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper.
  2. Op platte schaal rosbief, fricandeau en gehakt in rijen uitspreiden. Bessensaus en mosterdroom in schaaltjes op buffet zetten.
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn