Dengdeng pedis - pittig rundvlees - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g runderreepjes
  • 4 eetlepels olie
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 6 sjalotten (in ringen)
  • 1 limoen (geperst)
  • 1 theelepel donkere basterdsuiker
  • ½ rode peper (in reepjes)

Bereiding

  1. Vlees mengen met 1 el olie, ketjap en veel zwarte peper en 1 uur marineren. In wok 2 el olie verhitten en sjalotten 3-4 min. fruiten. Sjalot op bord scheppen. In bakvet met rest van olie vlees al omscheppend bruinbakken. Sjalotten toevoegen en gerecht op smaak brengen met limoensap, basterdsuiker en ketjap. Bestrooien met peperreepjes.
Dengdeng pedis - pittig rundvlees - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn