Pittige pastasalade met tortelloni en pesto - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 750 g verse tortelloni con formaggio e noci
  • 200 g verse sugarsnaps
  • 1 rode peper
  • 100 g verse basilicumpesto
  • 3 el traditionele olijfolie
  • 2 el witte wijnazijn
  • 250 g cherrytomaten
  • 75 g rucola (zak 75 g)

Bereiding

  1. Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg 3 min. voor het einde van de kooktijd de sugarsnaps toe. Laat de tortelloni en sugarsnaps in een vergiet uitlekken. Snijd de peper zeer fijn. Meng in een wijde schaal met de pesto, olie en azijn. Schep de tortelloni en de sugarsnaps om met de pestodressing. Laat de pastasalade in 30 min. tot kamertemperatuur afkoelen terwijl de smaken intrekken.
  2. Halveer de tomaten en scheur de rucola doormidden. Schep de tomaten en rucola voorzichtig door de pastasalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout en serveer op kamertemperatuur.
Pittige pastasalade met tortelloni en pesto - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn