Marokkaanse balletjes met knoflooksaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 30 g couscous
  • 250 g rundergehakt
  • 1 sjalot (fijngehakt)
  • 1 teentje knoflook (fijngehakt)
  • 2 eetlepels verse munt (in reepjes)
  • 1 mespunt kaneel
  • cayennepeper
  • 150 ml knoflooksaus

Bereiding

  1. Couscous 5 min. in 50 ml kokend water wellen. In kom gehakt, gewelde couscous, sjalot, knoflook, munt en kaneel door elkaar kneden. Pittig op smaak brengen met zout en cayennepeper. Van gehakt 20-24 balletjes vormen. Aan tafel telkens gehaktballetje aan fonduevork steken en in hete olie in 4 min. bruin en gaar bakken. Knoflooksaus erbij serveren.
Marokkaanse balletjes met knoflooksaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn