Marokkaanse balletjes met knoflooksaus - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 30 g couscous
- 250 g rundergehakt
- 1 sjalot (fijngehakt)
- 1 teentje knoflook (fijngehakt)
- 2 eetlepels verse munt (in reepjes)
- 1 mespunt kaneel
- cayennepeper
- 150 ml knoflooksaus
Bereiding
- Couscous 5 min. in 50 ml kokend water wellen. In kom gehakt, gewelde couscous, sjalot, knoflook, munt en kaneel door elkaar kneden. Pittig op smaak brengen met zout en cayennepeper. Van gehakt 20-24 balletjes vormen. Aan tafel telkens gehaktballetje aan fonduevork steken en in hete olie in 4 min. bruin en gaar bakken. Knoflooksaus erbij serveren.
Marokkaanse balletjes met knoflooksaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn