Zuurdesembrood met Ardennerpaté en ajuincompote - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 kleine uien (in ringen gesneden)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels honing
  • 1 theelepel tijm
  • 2 eetlepels witte-wijnazijn
  • 4 sneetjes meergranen zuurdesembrood
  • 4 blaadjes kropsla
  • 4 plakken Ardennerpaté (dunne plakken)

Bereiding

  1. Uien mengen met olijfolie, honing, tijm en wijnazijn en smoor ze op zeer laag vuur ca. 20 minuten (kan dag tevoren). Uiencompote af laten koelen tot kamertemperatuur. Sneetjes brood beleggen met blaadje kropsla, plak Ardennerpaté en eetlepel uiencompote.
Zuurdesembrood met Ardennerpaté en ajuincompote - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn