Roastbeef bagel-clubsandwich - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 bagels (bake-off)
  • 4 blaadjes friséesla
  • 8 Amsterdamse uien (pot à 370 g)
  • 1 rode paprika
  • 150 g verse roomkaas met gember (kaas-bedieningsafdeling
  • 1 eetlepel boter of margarine
  • 4 plakjes rosbief à la minute (ca. 275 g)
  • 1 eetlepel steak-seasoning (kruiden)
  • ½ bakje rucola (à 30 g)

Bereiding

  1. Bagels afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Overlangs in 3 plakjes snijden en in broodrooster lichtbruin roosteren. Sla wassen, uitslaan en droogdeppen met keukenpapier. Uien in plakjes snijden en droogdeppen met keukenpapier. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
  2. Bagels besmeren met roomkaas. In pan boter verhitten. Rosbief aan beide kanten bestrooien met steak-seasoning en in ca. 3 minuten bruin bakken, halverwege keren. Plakjes ui op besmeerde onderkant van bagels leggen. Steaks erop leggen en sla erover verdelen. Middelste stuk van bagels erop leggen. Reepjes paprika en rucola erover verdelen. Afdekken met bovenkant van bagel.
Roastbeef bagel-clubsandwich - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn