Veldsla met lentegroenten - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 100 g peultjes
  • 1 schaaltje groene aspergetips (100 g)
  • 1 schaaltje minimaïs (125 g)
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 3 bosuitjes (in ringetjes)
  • 250 g cherrytomaten
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • grofgemalen zwarte peper
  • 1 zak veldsla (75 g)
  • 100 g pittige kaas (stuk)

Bereiding

  1. Peultjes schoonmaken, grote exemplaren in de lengte halveren. Plakje van onderkant aspergetips snijden. Minimaïs in de lengte halveren. In ruime koekenpan 3 el olie verhitten. Maïskolfjes en peultjes 1 min. bakken. Rest van groenten toevoegen en nog 3 min. zachtjes bakken, af en toe omscheppen. Vuur uitdraaien. Azijn in pan schenken, groenten bestrooien met peper en zout en nogmaals omscheppen. Iets laten afkoelen. Worteltjes van veldsla verwijderen en sla over vier borden verdelen. Op elk bord kwart van groentemengsel scheppen en marinade uit pan erover lepelen. Met dunschiller kleine krullen kaas erboven schaven.
Veldsla met lentegroenten - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn