Makreelsalade met sinaasappel - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 3 sinaasappels
  • 1 pakje lichtgerookte makreelfilets (200 g)
  • 1 rode ui (gesnipperd)
  • 2 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • versgemalen zwarte peper
  • 1 zak waterkers (75 g)

Bereiding

  1. Sinaasappels dik schillen om witte vlies te verwijderen. Boven afsluitbare schaal partjes met scherp mesje tussen vliesjes uit snijden. Makreelfilets in stukjes verdelen. Ui, olijfolie, kappertjes en tijm voorzichtig door makreel en sinaasappel scheppen. Op smaak brengen met zout en grofgemalen peper. Makreelsalade en waterkers tot gebruik gekoeld bewaren. Op picknickplaats waterkers over vier borden verdelen (eventuele harde steeltjes verwijderen) en makreelsalade erop scheppen.
Makreelsalade met sinaasappel - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn