Ciabatta met avocado en Hollandse garnalen - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 limoen
  • 1 rode peper
  • 1 zakje verse koriander (15 g)
  • 2 bakjes Hollandse garnalen (a 100 g)
  • 1 eetlepel olie
  • 1 avocado
  • 4 ciabattina's (of 1 ciabatta in 4 stukken)

Bereiding

  1. Limoen schoonboenen, schil raspen en vrucht uitpersen. Peper tussen handen rollen, topje afsnijden en zaadjes eruit schudden. Peper en koriander zeer fijnsnijden. In kom garnalen mengen met limoensap en -rasp, rode peper, koriander en olie. Avocado halveren, schil eraf pellen of snijden en pit verwijderen. Avocado in dunne plakjes snijden. Broodjes opensnijden en beleggen met avocado. Bestrooien met zout en peper. Garnalenmengsel erop scheppen. Direct serveren, anders verkleurt avocado.
Ciabatta met avocado en Hollandse garnalen - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn