Oosterse champignonsoep - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 bakje kastanjechampignons (250 g)
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 pot basis krachtbouillon van rundvlees (350 ml)
  • 1 schaaltje kipfilet fumé (ca. 150 g)
  • 3 bosuitjes
  • 1 zakje verse koriander (zakje à 15 g)
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • zout en peper

Bereiding

  1. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In soeppan olie verhitten. Champignons ca. 3 minuten omscheppend bakken. Bouillon en 8 dl water toevoegen en aan kook brengen. Intussen kipfilet in dunne reepjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in reepjes snijden. Korianderblaadjes fijn snipperen. Kip, bosui en koriander toevoegen aan soep. Soep op smaak brengen met ketjap, zout en peper. Lekker met sesamstengels.
Oosterse champignonsoep - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn