Salade van paksoi en rettich - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 struikjes Shanghai paksoi
  • 1 stuk rettich (van 8 cm)
  • 2 sweet bites (oranje minipaprika's)
  • 2 bolletjes stemgember
  • 1 eetlepel gembersiroop (uit pot gemberbolletjes)
  • 1 eetlepel citroensap
  • 3 eetlepels roerbakolie
  • zout en versgemalen peper

Bereiding

  1. Shanghai paksoi wassen en droogslaan. Blaadjes van stengels snijden. Stengels in dunne plakjes snijden. Rettich schillen en in piepkleine blokjes snijden. Sweet bites schoonmaken en in lengte in flinterdunne reepjes snijden. Gember fijnhakken. In kom dressing kloppen van gembersiroop, citroensap, roerbakolie en zout en peper naar smaak. Plakjes paksoi, rettich, sweet bite en gember erdoor scheppen. Liefst ca. 15 minuten laten staan. Paksoiblaadjes op 4 bordjes rangschikken. Salade in midden scheppen.
Salade van paksoi en rettich - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn