Asperges met rauwe ham - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 schaaltjes aspergetips (à 100 g)
  • zout
  • 1 teentje knoflook (klein)
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • peper
  • ½ zakje verse basilicum (à 15 g)
  • 100 g Coburger rauwe ham

Bereiding

  1. Dun plakje van onderkant van aspergepunten afsnijden. In pan met kokend water en zout asperges in ca. 3 minuten beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Knoflook pellen en boven kom uitpersen. Olie, azijn, zout en peper toevoegen en tot dressing kloppen. Steeltjes van basilicum verwijderen, blad in flinterdunne reepjes snijden. Aspergepunten en plakjes ham rangschikken op zes bordjes. Dressing en basilicum erover verdelen.
Asperges met rauwe ham - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn