Salade met zalm en kaasdressing - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 zakjes rucolasla (a 30 g)
  • 1 rijpe avocado
  • 1 tomaat
  • 1 pakje Tsar filet (zalmhaasje 150 g)
  • 2 eetlepels kappertjes (potje)
  • 5 eetlepels mayonaise
  • 50 g geraspte pittige kaas
  • 3 eetlepels citroensap

Bereiding

  1. Steeltjes van rucola snijden en sla over vier borden verdelen. Avocado schillen en vruchtvlees in parten snijden. Tomaat schoonmaken, halveren en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden. Zalm in plakjes snijden. Avocado, tomaat, zalm en kappertjes over rucola verdelen. Mayonaise losroeren met kaas, citroensap, zout en versgemalen peper. Dressing over salade schenken. Lekker met geroosterd brood.
Salade met zalm en kaasdressing - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn