Gebakken zalm met witte-wijnsaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 schaaltje Schotse zalmfilet (250 g)
  • 2 eetlepels boter of margarine
  • 8 takjes verse dille (zakje a 15 g)
  • 100 ml crème fraîche (bekertje a 125 ml)
  • 2 eetlepels droge witte wijn
  • 1 zakje rucola slamelange (75 g)
  • 8 pan tostado (geroosterd brood met olie zak a 150 g)

Bereiding

  1. Zalm bestrooien met zout en peper. Boter verhitten in koekenpan en zalm volgens gebruiksaanwijzing bakken. Helft van dille fijnknippen. Saus roeren van crème fraîche, wijn, fijngeknipte dille en zout en peper naar smaak. Sla over vier bordjes verdelen. Zalm op sla leggen. Saus erover scheppen. Garneren met takje dille. Serveren met pan tostada.
Gebakken zalm met witte-wijnsaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn