Witlof-garnalensalade - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 struikjes smalle witlof
  • 4 eetlepels yoghurt
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel suiker
  • 2 zakken rucola-sla (a 75 g)
  • 200 g Hollandse garnalen

Bereiding

  1. Uiteinden van stronkjes witlof snijden. Blaadjes voorzichtig loshalen, wassen en droogdeppen. Grote blaadjes in de lengte halveren. In kom yoghurt mengen met mayonaise, citroensap en suiker. Dressing eventueel verdunnen met wat water. Op smaak brengen met zout en peper. Rucola grof scheuren en met witlofblaadjes over vier borden verdelen. Dressing losjes erover sprenkelen. Garnalen over salade verdelen. Serveren met stokbrood.
Witlof-garnalensalade - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn