Mozzarellatorentje met peperonata - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 2 bollen mozzarella (kaas, a 125 g)
  • ½ zakje veldsla (a 75 g)
  • 1 potje peperonata (190 g)
  • 1 eetlepel balsamicoazijn

Bereiding

  1. Aubergine in (minimaal 8) plakken snijden en met zout bestrooien. In koekenpan olie verhitten en aubergineplakken in 10 min. gaarbakken. Plakken op keukenpapier laten uitlekken. Mozzarella in 8 plakken snijden. Veldsla over vier borden verdelen. Midden op elk bord plak aubergine leggen. Mozzarella erop leggen en met schepje peperonata afdekken. Nogmaals aubergine, mozzarella en peperonata erop stapelen. Balsamicoazijn om stapeltje heen en over veldsla sprenkelen. Direct serveren.
Mozzarellatorentje met peperonata - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn