Mosselpakketje met kokos en koriander - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 kg mosselen
  • 4 cm verse gemberwortel (in dunne plakken)
  • 1 citroen (in plakken)
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 1 zakje verse koriander ((15 g) grof gesneden)

Bereiding

  1. Was de mosselen onder een stromende kraan, gooi kapotte en geopende exemplaren (die na een tik op het aanrecht niet sluiten) weg. Verwarm de oven voor op 225 °C. Leg op het werkvlak de vellen bakpapier of folie en verdeel de plakken gember, citroen en de mosselen over het midden van elk vel. Schenk een scheut kokosmelk over de mosselen en vouw de pakketjes dicht. Klem de randen eventueel vast met een metalen paperclip of nietje (in geval van bakpapier, niet nodig bij aluminiumfolie). Verwarm de pakketjes 15 minuten in het midden van de oven. Leg de pakketjes opengevouwen op een bord, druppel er wat sesamolie over en bestrooi ze met koriander. Gooi de mosselen die niet open zijn gegaan weg.
Mosselpakketje met kokos en koriander - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn