Winterfruit uit de wok met kaneelstroop - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 50 g walnoten (grof gehakt)
- 2 frizure appels ((bijv. Elstar), geschild en in schijfjes)
- 2 stevige handperen (geschild en in schijfjes)
- 4 el citroensap
- 2 el (bruine)basterdsuiker
- 6 el appelsap
- 1 tl kaneelpoeder
- 2 el rozijnen
- 2 el roomboter
Bereiding
- Besprenkel de schijfjes appel en peer met citroensap. Verhit de boter in een wok en roerbak het fruit 1 min. op halfhoog vuur. Strooi de suiker erover en laat al roerend smelten. Voeg de appelsap, kaneel en rozijnen toe en laat 2 min. zachtjes meesudderen. Roer van het vuur af de walnoten erdoor. Serveer direct, bijv. met een schepje zure room en kaneelwafeltjes.
Winterfruit uit de wok met kaneelstroop - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn