Salade met kaas en sinaasappelmarmelade - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 el sinaasappelmarmelade
  • ½ el balsamicoazijn
  • 1 dl droge witte wijn
  • 1 zakje ongebrande hazelnoten
  • 1 struik witlof
  • 2 zakjes rucolaslamelange
  • 200 g La Grande Hirondelle kazen

Bereiding

  1. Breng in steelpan marmelade, azijn en wijn al roerend aan de kook en laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen tot mooie dressing ontstaan. Breng op smaak met zout en peper en laat ca. 2 minuten afkoelen. Hak hazelnoten grof en rooster goudbruin in koekenpan. Maak witlof schoon, was en snijd in repen van ca. 2 cm. Verdeel rucola en lof over vier borden. Snijd korstjes van kaas en snijd kaas in plakjes. Leg plakjes kaas op salade en druppel dressing erover.
Salade met kaas en sinaasappelmarmelade - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn