Salade met kaas en sinaasappelmarmelade - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 el sinaasappelmarmelade
- ½ el balsamicoazijn
- 1 dl droge witte wijn
- 1 zakje ongebrande hazelnoten
- 1 struik witlof
- 2 zakjes rucolaslamelange
- 200 g La Grande Hirondelle kazen
Bereiding
- Breng in steelpan marmelade, azijn en wijn al roerend aan de kook en laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen tot mooie dressing ontstaan. Breng op smaak met zout en peper en laat ca. 2 minuten afkoelen. Hak hazelnoten grof en rooster goudbruin in koekenpan. Maak witlof schoon, was en snijd in repen van ca. 2 cm. Verdeel rucola en lof over vier borden. Snijd korstjes van kaas en snijd kaas in plakjes. Leg plakjes kaas op salade en druppel dressing erover.
Salade met kaas en sinaasappelmarmelade - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn