Pruimengebak - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g rijpe pruimen
  • 194 ml Mon Chou Pan & Oven
  • 50 ml halfvolle melk
  • 75 g tarwebloem
  • 3 middelgrote eieren
  • 75 g kristalsuiker
  • 8 g vanillesuiker

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand
  2. Vet de taartvorm in. Was de pruimen, halveer en ontpit. Snijd alle helften in 3 stukjes. Verdeel de pruimenstukjes over de bodem van de taartvorm.
  3. Klop in een kom de Mon Chou, melk, bloem, eieren, suiker, vanillesuiker en een snufje zout tot een luchtig beslag. Schenk het beslag over de pruimen. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar en goudbruin. Serveer warm en bestrooi eventueel met poedersuiker.
Pruimengebak - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn