Boterkoek met abrikozen en walnoten - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 ei (M)
  • 200 g koude boter
  • 1 pak mix voor boterkoek (400 g)
  • 1 zakje gepelde walnoten (50 g)
  • 100 g gewelde abrikozen (zak a 200 g)
  • poedersuiker

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Ei loskloppen. In beslagkom boter met twee messen in dobbelsteentjes snijden. Boterkoekmix en 2/3 van ei door boter mengen. Deeg in vorm drukken en bestrijken met rest van ei. Walnoten grof hakken. Abrikozen fijnsnijden. Noten en abrikozen in deeg drukken. Koek in ca. 25 minuten goudbruin bakken en in vorm laten afkoelen. Bestrooien met poedersuiker.
Boterkoek met abrikozen en walnoten - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn