Paastrifle - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • ½ roombotercake (cake a 450 g)
  • ½ citroen
  • 2 el kristalsuiker
  • 4 el lemon curd
  • 125 ml verse slagroom (beker 125 ml)
  • 4 g vanillesuiker (zakje a 8 g)
  • 200 ml vanillevla
  • 75 g witte chocolade

Bereiding

  1. Snijd de cake in blokjes. Pers de citroen uit. Verdeel de cakeblokjes over de coupes of grote wijnglazen. Roer de suiker door het citroensap en sprenkel dit over de cakeblokjes.
  2. Schep per glas een laagje van 1 el lemon curd op de cake. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker. Schep 2 el slagroom in ieder glas.
  3. Verdeel de vanillevla er voorzichtig over. Rasp de chocolade grof. Verdeel de rest van de slagroom erover en bestrooi de trifle met de geraspte chocolade.
Paastrifle - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn