Paastrifle - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- ½ roombotercake (cake a 450 g)
- ½ citroen
- 2 el kristalsuiker
- 4 el lemon curd
- 125 ml verse slagroom (beker 125 ml)
- 4 g vanillesuiker (zakje a 8 g)
- 200 ml vanillevla
- 75 g witte chocolade
Bereiding
- Snijd de cake in blokjes. Pers de citroen uit. Verdeel de cakeblokjes over de coupes of grote wijnglazen. Roer de suiker door het citroensap en sprenkel dit over de cakeblokjes.
- Schep per glas een laagje van 1 el lemon curd op de cake. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker. Schep 2 el slagroom in ieder glas.
- Verdeel de vanillevla er voorzichtig over. Rasp de chocolade grof. Verdeel de rest van de slagroom erover en bestrooi de trifle met de geraspte chocolade.
Paastrifle - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn