Tortelloni met noten en geroosterde venkel - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 1 grote venkelknol
- 1 pak tortelloni con formaggio e nocci (pasta 250 g)
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 bakje salsa ai 4 formaggi (saus 200 g)
Bereiding
- Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan ruim water aan de kook brengen. Venkel schoonmaken en in dunne partjes snijden. Tortelloni aan water toevoegen en in ca. 8 minuten gaarkoken. Intussen venkelpartjes uitspreiden op bakplaat. Azijn en olie erover sprenkelen. Venkel ca. 10 cm onder hete grill schuiven en in ca. 6 minuten beetgaar roosteren. Tortelloni afgieten. Kaassaus erdoor roeren en ca. 2 minuten verwarmen. Tortelloni met saus in twee diepe borden scheppen. Venkel met olie erover verdelen.
Tortelloni met noten en geroosterde venkel - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn