Tofu met spitskool en satésaus - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g zilvervliesrijst
- 1 verse spitskool (a 800 g)
- 3 el ketjap manis
- 3 el traditionele olijfolie
- 375 g tofu naturel
- 8 el satésaus
Bereiding
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Spitskool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Tofu in blokjes snijden en mengen met 2 eetlepels ketjap. In wok of braadpan olie verhitten. Tofu ca. 3 minuten bakken. Tofu uit pan nemen. Spitskool toevoegen en ca. 5 minuten bakken. Tofu en rest van ketjap toevoegen en nog ca. 2 minuten doorverwarmen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Satésaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Tofu-koolmengsel serveren met rijst en satésaus.
Tofu met spitskool en satésaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn