Tofu met spitskool en satésaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g zilvervliesrijst
  • 1 verse spitskool (a 800 g)
  • 3 el ketjap manis
  • 3 el traditionele olijfolie
  • 375 g tofu naturel
  • 8 el satésaus

Bereiding

  1. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Spitskool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Tofu in blokjes snijden en mengen met 2 eetlepels ketjap. In wok of braadpan olie verhitten. Tofu ca. 3 minuten bakken. Tofu uit pan nemen. Spitskool toevoegen en ca. 5 minuten bakken. Tofu en rest van ketjap toevoegen en nog ca. 2 minuten doorverwarmen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Satésaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Tofu-koolmengsel serveren met rijst en satésaus.
Tofu met spitskool en satésaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn